De Vereniging Supporters Steunen Feyenoord biedt supporters de mogelijkheid om Feyenoord te helpen om financieel weer gezond te worden. Zij kunnen zich hiertoe voor tenminste 10 euro aansluiten bij de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord (SSF).


Supporters die deelnemen worden via hun bijdrage formeel lid van SSF. Het gestorte bedrag geldt als eenmalige contributie voor deze vereniging. Elke 10 euro die wordt gestort geeft recht op één stem in de vereniging. Zodra er door supporters gezamenlijk één miljoen euro bijeen is gebracht, wordt van dit geld een volwaardige participatie in de VvF genomen.

De VvF heeft nu al iets meer dan 30 procent van de aandelen van Feyenoord in bezit. Het percentage kan door extra stortingen oplopen tot 49 procent. Bovendien heeft de VvF inmiddels het recht om binnenkort al twee zetels in te nemen in de Raad van Commissarissen, het hoogste toezichtorgaan van de club. Samen met de mede-initiatiefnemers van dit plan – de (FSV) en Feyenoords eigen supportersclub Het Legioen – zal de VvF er op toezien dat het geld van de supporters goed wordt besteed.

Iedere supporter die geld overmaakt via ons inschrijfformulier ontvangt voor zijn bijdrage een lidmaatschapscertificaat. Bovendien worden onder de leden met enige regelmaat bijzondere extra’s uitgedeeld zoals:

Hebben wij jouw interesse gewekt! Klik hier en schrijf je nu in

Website: Vrienden van Feyenoord

Via deze website willen wij alle geïnteresseerden en hen die de betaalde voetbalclub Feyenoord een warm hart toedragen informeren over de Vrienden van Feyenoord.

Beste Feyenoorders,

Hierbij richt ik - Pim Blokland – mij, namens de 'Vrienden van Feyenoord (VvF)', tot jullie, echte Feyenoord-supporters net als wij. Wij vragen jullie ons te helpen met de volgende stap in het financieel gezond maken van onze club. Nu is het moment voor alle supporters om te laten zien dat we met zijn allen alles in het werk stellen om Feyenoord er weer bovenop te helpen...

Lees de rest van deze Brief

Download alle belangrijke stukken die betrekking hebben op de Vrienden van Feyenoord (VvF)


Download ze hier

Natuurlijk rijzen er een aantal vragen over het lidmaatschap van de vereniging "Supporters Steunen Feyenoord". Op een aantal reeds gestelde vragen hebben wij antwoord gegeven en wij hopen dat op deze manier meer duidelijkheid ontstaat over het lidmaatschap en kunnen we jou over de streep trekken om ook lid te worden.

Bekijk de Vragen & Antwoorden

Op Facebook

Het Bestuur

 • Voorzitter:
  Kees Lau
 • Secretaris:
  Mark van Beek
 • Penningmeester:
  Focko van der Goot
 • Bestuurslid:
  Loet van den Berg
 • Bestuurslid:
  Fred Hesselmanninfo@supporterssteunenfeyenoord.nl


Privacy Verklaring

FacebookTwitterYoutubeFeed

Contactformulier

Indien u een vraag of opmerking hebt, vul dan onderstaand formulier in.

*)Verplicht in te vullen
Naam:
E-mail:
Onderwerp
Vraag/Opmerking:
Vul hier de verificatiecode in