De clubleiding van Feyenoord heeft woensdag 12 december 2012 (12-12-12) aangegrepen om het trouwe legioen voor alle steun te bedanken.

In een paginagrote advertentie in het AD en De Telegraaf spreken 12 prominente vertegenwoordigers van de volksclub uit Rotterdam hun grote waardering uit voor de fans.

Ook is voor deze gelegenheid een speciale website in het leven geroepen.

Volgens het bestuur is 12-12-12 de juiste dag om de aanhang te bedanken. 'Het is onze enige kans deze eeuw.'

De originele advertentie

Op donderdag 15 november hield de vereniging "Supporters steunen Feyenoord" de Algemene Ledenvergadering op Varkenoord. De 36 aanwezige leden discussiëerden uitvoerig over het bestuursbeleid van de afgelopen 10 maanden.

Lees meer...

Een interview met Pim Blokland waarin hij zeer ophertig praat over de opreichting en doelstelling van "De Vrienden van Feyenoord".

Uit dit interview blijkt ook de grote liefde die Pim Blokland voor de club heeft en spreekt hij ook de hoop uit dat Feyenoord op een dag weer tot de top van Nederland behoort.

Een artikel in de Telegraaf van 25 februari 2012 waarin de enorme passie en geestdrift van Pim Blokland aan het licht komen.

Uit dit artikel blijkt ook de grote liefde die Pim Blokland voor de club heeft en het ongelofelijke doorzettingsvermogen wat hij heeft om Feyenoord weer aan de top te helpen. Dit blijkt alleen al uit zijn uitspraak:
"Als je me goed kent, dan weet je dat als ik ergens in geloof, ik doorga totdat er bij neer val."

FacebookTwitterYoutubeFeed